Selectie van onze diner gerechten
Lunch 2 gangen chef’s keuze 19,5 voor + hoofd
Lunch 3 gangen chef’s keuze 26 voor + hoofd + dessert
Lunch 4 gangen chef’s keuze 37 voor + tussen + hoofd + dessert
Geserveerd met een groene salade
Tuna Melt 13,5
Cress Croque 12,5
Grilled cheese 12
Brioche van de week 13
Dessert van de week 9
Tarte tatin – vanille 7,5
Chocoladecake – vanille 7,5
Choux – ijs – chocolade 9
Choux – slagroom ps 3
Selection of our diner menu
Lunch 2 course chef’s choice 19,5 starter + main
Lunch 3 course chef’s choice 26 starter + main + dessert
Lunch 4 course chef’s choice 37 starter + intermediate + main + dessert
Serverd with a side salad
Tuna Melt 13,5
Cress Croque 12,5
Grilled cheese 12
Brioche of the week 13
Dessert of the week 9
Tarte tatin – vanilla 7,5
Chocolate cake – vanilla 7,5
Choux – ice – chocolate 9
Choux – whipped cream pp 3